donderdag 22 juni 2017

Dagje Skövde ......

De afgelopen twee dagen hebben we eveneens de laatste hand gelegd aan het gastenverblijf. Ook daar waren nog vele kleine klusjes te doen en die zijn nu gedaan. Dat was nog even een heel gedoe. Ik moest daar nog twee kozijnen schilderen en voordat ik aan schilderen toekom moet er eerst worden geschuurd. Vanwege de harde wind pal op die ramen had ik het al een dagje uitgesteld. Gistermorgen leek de wind zich wat gedeisd te houden. Dus ik de rondslijper erop. Ik ben nog niet bezig of de wind haalt aan en dat betekende dat alle schuurstof de vertrekken in blies. Ik had wel het een en ander afgedekt maar toch betekende dit gisteren aan het einde van de dag het hele verblijf schoonmaken. Zo blijven we bezig. Nu is het klaar en dat is een fijn gevoel.
Vandaag even wat anders dan klussen. Lekker even een dagje Skövde. Van tevoren even een lijstje gemaakt van alle dingetjes die we nog moesten kopen.
 We komen thuis met een stok vol boodschappen. Aan het einde van de dag moesten we ook nog even een oude belofte invullen. Dat is het pakje op de foto hieronder. Wat zit er in en voor wie is het. ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten