vrijdag 31 maart 2017

Eindpunt van deze reis in onze keuken....

Update keuken:
Dit was de laatste dag van ons werk aan de keuken. Vandaag hebben we nog twee dingen gedaan. Het eerste is het ophangen van de afzuigkap. Dat was een precies werkje omdat de aansluiting op de afvoer naar het rookkanaal niet daar zat waar wij hem nodig hadden. Dus dat vroeg wat aanpassingen. Uiteindelijk is de plaatsing goed gelukt.
 OP deze drie houtjes zie je de bouwtekening van et zwevende plafond. Dat is het tweede ding waaraan we vandaag hebben gewerkt. Het eindresultaat zie je op onderstaande foto. Het zwevende plafond is nu gemonteerd. Er komen nog lampjes in en ik moet het nog schilderen. Dat doe ik met dezelfde verf als die van de keuken. Het bijzondere eraan is dat het plafond afneembaar is zodat we altijd weer bij de elektrische bedrading van de keuken kunnen komen. Voor die afneembaarheid hadden we de constructie nodig zoals die op bovenstaande bouwtekening is weergegeven.
Voor nu ben ik zo moe dat ik bijna in slaap val onder het schrijven van deze blog. Ik laat het dus hierbij vandaag...5 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige prestatie om dat zo mooi en snel te kunnen doen! Het resultaat is prachtig. Bewondering voor jullie werklust en -kwaliteit!,,
  Gerard Timmerman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zijn benieuwd hoe het er straks uitziet als het helemaal klaar is. Ziet er nu al prachtig uit. Wie weet komen we het dit jaar nog bewonderen.
  Groetjes Jan en Nel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja e zijn best ver gekomen deze vakantie. Hebben dan ook flink doorgewerkt. Het resultaat is zoals we het ons wensen en dat is altijd fijn!. Maar we zijn er nog niet, we hebben nog een hele lange lijst met kleine- en grotere klussen.
   En natuurlijk altijd welkom om even te kijken!

   Verwijderen