maandag 26 oktober 2015

TIVED


Vandaag, zondag, was het wederom een schitterende herfstdag. We zijn gaan wandelen in Tived nationaal park, persoonlijk een van mijn favorieten in de omgeving. Meestal starten we onze wandeling daar bij de hoofdingang, nu zijn we even doorgereden om een wandeling bij Vitsand te gaan maken. We hebben er uren gelopen en wat was het er mooi!! Deze keer was het een wandeling voor gevorderden. We moesten flink klimmen en klauteren. Een keer zelfs durfde Finn niet verder op de rotsen en moesten we hem een handje helpen. Dit terwijl ze meestal lichtvoetig van de ene rots op de andere springen terwijl wij hijgend en puffend aan het dalen of het stijgen zijn. Nu ik dit neerschrijf , half zes in de ochtend, heb ik ook wat spierpijn in mijn kuiten van deze wandeling.


Toen we klaar waren met de wandeling begon het alweer een beetje te schemeren vanwege de wintertijd die dit weekend ingaat. We zijn naar huis gereden en hadden een lekker kopje thee met Budapestrulle wel verdiend. Heerlijk!!

Daarna zijn Gerrit en Suzanne en ik aan het koken geslagen We hadden de taken verdeeld omdat geen van ons echt zin had in koken. Elk een gerecht. Gerrit de bloemkool, ik de aardappeltjes en Suzanne de gehaktballen. Lekker AGV voer. We hebben er heerlijk van gesmikkeld.

2 opmerkingen:

  1. Dit keer weinig klussen en volop genieten.
    Wat worden er ook weer lekkere dingen gebakken.
    Geniet er nog maar even lekker van

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige fotos, mooi weer en lekker eten. Ziet er goed uit daarzo.

    BeantwoordenVerwijderen