woensdag 3 juni 2015

Klusjes

Gisteren zijn we gezellig naar Skövde geweest om wat inkopen te doen en een beetje te lanterfanten.

Vandaag was het slecht weer en koud buiten het regende bijna de gehele dag. We hebben daarom vandaag wat klusjes gedaan en dingen afgemaakt die nog waren blijven liggen van het project woonkamer. De woonkamer is nu helemaal af, de gordijnen hangen weer en alles staat weer op z'n plek. De bank zit nu veel beter na de reparatie en versteviging van het zitgedeelte, het is een harmonieus geheel geworden vinden wij.


 In de keuken hebben we de Jie landskapsblommor tavlor (tegeltjes) opgehangen. Het is een hele verzameling zo aan de wand en meer kunnen er ook niet meer bij. Erg leuk dat de verzameling nu compleet is. Al met al had ik maar twee dubbele tegeltjes en die heb ik boven opgehangen.

Gerrit sproeit de olie op de vloer en ik wrijf het in; teamwork.

Het laatste klusje was nog het meest intensief. Nadat het in de olie zetten van de vloer van de vardagsrum (woonkamer) zo'n succes was hebben we ook de matsal (eetkamer) vandaag leeggehaald, de vloer met de hand met heel fijn schuurpapier opgeschuurd en in de olie gezet. Op de foto hiernaast kun je mooi zien hoe de vloer opknapt van de olie.
Daarna zijn we nog eventjes naar Töreboda gereden naar de Bygg Max om een probleem met de solskydd (luxaflex) op te lossen. Dat is gelukkig gelukt. De geleverde luxaflex was nl niet de opgegeven maat en aanvankelijk konden we deze niet terugbrengen en ruilen voor de juiste maat. Dat is nu gelukkig geregeld. De nieuwe zijn in bestelling en die kunnen we eind augustus ophalen.3 opmerkingen:

 1. Zo jullie zijn maar weer actief hoor.
  En wat is het mooi geworden zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It wurd mooi by jimme!! No allinig nog wat leuks foar boven de bank yn de huskeamer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat diene wy ek al tocht. Dat wurdt nog elkeen sikje.

   Verwijderen