donderdag 25 december 2014

Post Scriptum.....Het kerstdiner

 Ons kerstdiner was hartstikke gezellig en erg lekker. Femke Louis en  Suzanne zijn een dag eerder naar Zweden gereisd om alvast kerstinkopen te doen. Dat hebben ze geweldig gedaan. Alleen de wijninkoop was een beetje aan de late kant. De ambtenaren van de systembolaget waren vrij en de winkel was al dicht op 24 december. Gelukkig hadden we nog een lekkere fles wijs staan, gekregen van Theo en Lilian. Heerlijk! wat hebben we ervan genoten.
Ons kerstdiner bestond uit een heerlijke pompoensoep, kerstham met een mostersaus, rodekool en  worteltjes en nog een heerlijk toetje een chocoterrorine, heerlijk machtig. Het was heel gezellig en natuurlijk buikje rond.
 En Greetje, wat hebben we je gemist. Gelukkig weten we dat je veel afspraken hebt in New York en we hopen dat jij ook gezellige dagen hebt daar!


Na ons kerstdiner en het nawerk in de keuken hebben we nog een lekkere avondwandeling gemaakt bij een temperatuur van -11 graden Celsius. Lekker fris, genieten! Al met al was het een heerlijke dag.

1 opmerking:

  1. Ziet er gezellig uit.
    Heel veel plezier met z'n allen daar is het prachtige Zweden

    BeantwoordenVerwijderen