woensdag 24 december 2014

Kerst vieren in Zweden

 Vrijdag 19 december zijn Henk en Chang thuisgekomen. Daar hadden we al een poos naar uitgekeken. Onderhand is het alweer een jaar geleden dat we elkaar voor het laatst echt hebben gezien. Vorig jaar was dat in Italië en dit jaar is het de bedoeling dat we met z'n allen Kerst gaan vieren in Zweden. Alhoewel, niet helemaal allemaal want Greetje is nog in New York.
Gistermiddag zijn we vertrokken voor onze reis naar Zweden. Gerrit moest nog werken maar gelukkig lukte het om niet al te laat te vertrekken. We hebben een voorspoedige reis gehad zijn in 11.5 uur naar Undenäs gereden. Daar kwamen we zeer vroeg in de morgen aan of laat in de nacht, het is maar net hoe je het bekijkt. Femke en Louis en Suzanne waren al een dag eerder gegaan zodat zij de boodschappen konden halen. Zij hoorden ons aankomen en al was het midden in de nacht, we hebben eerst even rustig met elkaar zitten kletsen. Femke en Louis en Henk en Chang waren nog niet eerder bij ons geweest en voor hen is het hier een nieuwe ervaring.
 Na een kort nachtje slapen zijn we vandaag volop bezig geweest ons in kerstsferen te hullen. Jan, van macken Undenäs, heeft een kerstboom voor ons geregeld!! Dank Jan, jätte mycket tack! De Julgrannen past perfect en we hebben hem vanmiddag mooi opgetuigd.

 Voor ons nieuwe balkon hebben we lichtjes gekocht, het is hier ongeveer 15.30 uur donker en het staat erg leuk die lichtjes langs het balkon en langs de altan.
En het vriest hier. In tegenstelling tot Nederland voelt het hier winters aan. We hopen op leuke dagen met elkaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten