zondag 28 december 2014

Efter Juldagen

Na de gourmet op tweede Kerstdag was het dan zover. Henk kon zijn nieuwe Xbox installeren.Wel dat werd een feest. Tot bijna midden in de nacht zijn we met z'n allen aan het dansen geslagen. Opdracht was om goed op de Xbox naar het voorbeeld te kijken en het net zo na te doen. Dat geeft punten en wie de meeste punten heeft is de winnaar.  Femke en Suzanne waren met stip de beste. Met 5 sterren, het maximaal haalbare, spannen zij de kroon, hulde. En wat hadden we een lol. Zeker toen Henk en Louis samen een dansje moesten doen. Dat ging werkelijk in volle harmonie en bijzonder goed op elkaar afgestemd.
Na de cooling down was het wel 1.30 uur tijd om te gaan slapen.

Vanmorgen vroeg alweer opgestaan om samen met Gerrit een heerlijke winterwandeling door het Vangdalen te maken. Het heeft gesneeuwd en de wereld ziet er zo ongerept en prachtig uit. Wat een weelde die nieuwe sneeuw.

Na het ontbijt zijn we inkopen gaan doen in Karlsborg en daarna hebben we een heerlijke wandeling gemaakt langs het Gotakanal bij Forvik. De foto's zie je hier.De rest van de dag hebben we heerlijk in de warme keuken doorgebracht. Ik heb kanelbullar gebakken en soep gemaakt van de restanten van het kerstdiner en de gourmet. Soep met kanelbullar, een heerlijke combinatie, als avondeten.


1 opmerking:

  1. Wat ziet alles er mooi uit hé met die verse witte sneeuw. Het heeft hier net ook weer licht gesneeuwd en het momenteel echt genieten. Je foto's zijn prachtig! Wij wensen jullie een heel goed uiteinde en nog veel plezier in Zweden. Groetjes Jan en Nel!

    BeantwoordenVerwijderen