dinsdag 4 november 2014

Weer terug

Vanmorgen was ik eerst om 4.00 uur wakker, daarna om 5.00 uur en daarna om 6.00 uur. Toen ben ik er maar uit gegaan en alvast begonnen met de schoonmaak. Lekker rustig in huis, ook even afscheid nemen van alle dingetjes hier.
Toen ik alles klaar had staan in de entre bleek dat de webcam het niet meer deed. Dat was een goed moment. Dus maar afgesproken dat we daar even de tijd voor nemen en niet in de frustratie blijven hangen. Gerrit heeft hem weer losgehaald en in de keuken gekeken wat er aan de hand is. Blijkt het niets te zijn. Hij deed het gewoon even niet, waarschijnlijk omdat de verbinding niet sterk genoeg was. Camera weer terug gemonteerd en getest en toe was alles oké en konden we vertrekken. Eerst nog een laatste inspectieronde door het huis. 10.15 reden we weg. We hebben in Möltorp noch een paar laatste boodschapjes gehaald.
Onze reis is goed verlopen. We hebben om beurten gereden. Gerrit tot halverwege Malmö, ik tot de brug, Gerrit tot de boot, ik tot voorbij Hamburg, Gerrit tot de grens en ik naar huis. Het was goed te doen. 23.15 waren we thuis. We hebben nog een uurtje in de kamer gezeten en daarna proberen te slapen. Jammer dat het weer voorbij is!! Ik kijk nu alweer uit naar ons volgende verblijf, dat gelukkig niet zo lang op zich laat wachten.


3 opmerkingen:

  1. Heb weer even met veel plezier je blogs gelezen en las dat je een wafelijzer heb gekocht. Nu heb ik een hele goede tip voor je. Van oliebollenmix kan je n.l. heerlijke wafels maken. Bij Koopmans op de site staat het recept: http://www.koopmans.com/recept/wafels-van-oliebollenmix Maak ze daar al jaren van, alleen de mix is alleen in december te koop dus als ze goed bevallen moet je wel wat pakken inslaan wil je ze de rest van het jaar ook kunnen eten. Mijn voorraad is in ieder geval op en heb ook al een tijdje geen wafels meer gemaakt. Ik maak altijd die grotere wafels die vinden wij lekkerder dan die kleine hartjes. Welk ijzer heb jij gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. P.S. Krentenbrood is ook heerlijk van oliebollenmix (of kerststol).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nooit geweten dat je van oliebollenmix ook brood kunt bakken. Nu ben ik ook niet zo'n keukenprinses als jij Nel. Ik heb echter wel het voornemen om wanneer ik later wat meer tijd heb en we langer in Zweden kunnen verblijven, zelf meer te gaan bakken. Dan ga ik het zeker uitproberen. Dus dank voor je tips.

    BeantwoordenVerwijderen