zondag 2 november 2014

Toch nog een dagje Skövde

Eerder hadden we samen al besproken dat we deze keer niet naar Skövde zouden gaan. Niet omdat het daar niet leuk is, integendeel. Reden is dat we maar weinig tijd hebben deze keer en dat een bezoekje aan Skövde als snel en dag neemt. We gingen dus niet naar Skövde was de afspraak.
Totdat de nieuwe webcam geinstalleed werd en hierbij bleek dat een signaalversterken toch wel verbeting van het signaal zou geven en dus een beter beeld. De routeer moest anders naar onze slaapkamer en omdat de router daar dan staat moet de centrale er ook komen staan. Dat wordt dan wel weer een heel gedoe met snoeren op onze slaapkamer die nu juist zo mooi eenvoudig, lees zonder snoeren, is. Een signaal versterker is in Undenäs niet te krijgen, zo ver is Monica nog niet. Dus toch maar naar Skövde. Altijd leuk hoor even naar Clas Ohlson. Daar stond de signaalversterker in de aanbieding al voor ons klaar. We hoefden hem alleen nog even te pakken en te betalen. Verder nog wat rondgekeken

In een andere winkel heb ik een mooie verzilverde eland gekocht voor op de tafel met kerst, nog een externe cd drive voor bij de apple en een wafelijzer.  We hebben gezellig nog ergens koffie gedronken met wat lekkers erbij (Suzanne!!) Het was een leuke dag.
Om een uur of drie waren we weer thuis en heb ik lekker wat zitten surfen op internet terwijl Gerrit druk was met het perfectioneren van de webcam. De signaalversterker blijkt nog niet op alle momenten even betrouwbaar geloof ik. Gerrit loopt veel heen en weer en zegt niet zoveel. Het is wat uitproberen denk ik.
Buiten regent het en begint het ook wat te waaien. Er vallen alweer bladeren van de bomen. Wij zitten lekker binnen. Ik heb wafels gemaakt met ons nieuwe wafelijzer, heerlijk met slagroom en hjortronsylt. Het is een knusse dag.4 opmerkingen:

 1. Dat klinkt lekker, die wafels. Kinne wy der ek fan genieten ot we der binne maai kriest???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat like us no just leuk om mei kryst wafels bakke te kinnen. Juster hienen we dat efkes utprobjearre.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog berichten wer mem, en mooie foto's! Ik bin ek wol beneid naai die wafels, kinne we die maai kriest bij de koffie hawwe? Alfest in goeie reis werom naai Dokkum.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja mei de kryst gean we vaak kofje drinken mei wat lekkers derby. Dat is seker.

  BeantwoordenVerwijderen