woensdag 10 september 2014

Een memorabele dag 9/9


 Gisterochtend waren we redelijk vroeg opgestaan om een laatste hand te leggen aan de dingen waarmee we bezig zijn geweest en daarna af te reizen.

Toen we heel druk bezig waren kregen we een We Chat bericht uit China waarin Henk en Chang vertelden dat ze zich wettelijk geregistreerd hebben als getrouwd. Daar zijn we even voor gaan zitten. Wat een positief nieuws en wat zijn we daar blij mee en trots op. Henk en Chang hebben al heel lang een relatie en wij zijn erg blij met Chang in ons gezin. Van deze administratieve plechtigheid zijn een aantal foto's gemaakt die door H & C meegestuurd werden in hun bericht.
Henk en Chang.. we wensen jullie natuurlijk heel erg veel geluk voor jullie samen. Bouw verder aan een mooie toekomst samen.
Natuurlijk ook een felicitatie voor Hua en Min, de ouders van Chang. Het echte trouwfeest gaan we met z'n allen vieren in mei 2015, in China.


Na een poosje samen op het bankje te hebben gezeten hebben Gerrit en ik de draad weer opgepakt. We moesten tenslotte nog een hele dag reizen. Ik heb nog een paar laatste foto's gemaakt van onze werkzaamheden. De eetkamer is echt heel mooi geworden. Alles is veel meer met elkaar in balans, en het ruikt er nu zo lekker nieuw en fris.
replica van een schilderij van ons huis. Geschilderd door: Hed Olof Olssin

Hier zie je een foto die ik heb genomen van het schilderij dat wij kregen van de vorige bewoners. Het is het huis in zijn originele vorm, het zou hebben gestaan op een kalender met oude huizen en gebouwen in Zweden. Deze kalender hebben we helaas niet.

Ja en daar gaan we dan…...

2 opmerkingen:

  1. fan herte lokwinske mei it houlik fan Henk en Chang

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook de felicitaties van ons aan Chang en Henk. En op naar de volgende vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen